Feber



Igår blev det en mysig kväll med glass, choklad och Desperate Houswifes. Hade tänkt att gör några uppgifter till datakunskapen också, men så blev det inte. Jag hade jätte ont i huvudet och nu sitter jag här med feber och ont i halsen. Väntar på att Cissi ska komma hit med alvedon.

I morgon är det nationella i engelska så jag måste gå till skolan :/.


Denise 18 år!

Min bästa lilla Densie (som inte är så liten längre) fyller år idag! :D Nu är hon stor, hela 18 år !
GRATTIS! GRATTIS! GRATTIS! Älskar dig <3

Party i Sorunda!

Igår var det fest i Sorunda. Vi hade superkul :) Grattis Sandra!


Sommaren är inte långt borta!

Att vakna och se att solen skiner är något av det bästa som finns! 
Jag satte mig ute på baksidan och hoppades på lite fräknar. Samtidigt passade jag på att måla naglarna i en härlig korall-röd färg.   

Ikväll blir det party i Sorunda ;)

Promenad

Jag kom precis hem efter en härlig kvällspromenad i kylan. Jag har varit hemma hela dagen och pluggat (stolt) efter att ha haft en riktigt kort dag i skolan (en halvtimme). Fika med mina tjejer blev inte av så jag tog en promenad med Matte ist. Nu ska jag gå och lägga mig, Puss<3 


Så som i himlen

"Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till..."


Ledig torsdag

Idag var jag egentligen ledig men jag och Malin drog till skolan ändå för att hjälpa till med Vårrullen (filmfestival). Men vi behövdes tyligen inte där idag så vi åkte till Södertälje och solade vi maren. Väl hemma blev det god middag med gäster. Och nu sitter jag med en skål popcorn i knät och försöker hitta något roligt att titta på. 
    


Tisdag

Nu sitter jag och tittar på Desperate Houswifes och provar mitt nya nagellack som jag fick av Cissi igår. Hon tvingade med mig och Matte till skärholmen för att äta. Efter maten åkte Matte till sin träning och jag och Cissi tog en liten shoppingrunda eller det var bara hon som shoppade. Väl hemma sen tittade Hanna, Cissi och jag på "Män som hatar kvinnor" och åt glass. En riktigt bra film, lite obehaglig men bra.
             
Snart börjar Cougar Town. Tisdagar har som bästa serierna på 5:an :)


23:36

Lovet är slut och det är skola i morgon :(
Jag vill inte . Jag har haft en jätte mysig påsk med god mat och massor av godis (har fortfarande ett påskägg kvar), jag har hängt i skärholmen flera dagar i rad och haft roliga kvällar med härliga vänner, ni är bäst <3 Rummet är städat men tyvärr är inte läxorna gjorda (typiskt)

Nu är det bara att skärpa sig och ta tag i rutinerna.
Jag borde nog gå och lägga mig om jag ska orka gå upp i morgon. Puss och godnatt <3 


Maya 18 år!

Igår fyllde Maya år på riktigt. 18 år! GRATTIS!!! Det var förfest hemma hos hennes bror och sen drog de flesta ut på krogen, men inte jag. Minderårig som jag är pallrade jag mig hem och tittade på film tills jag somnade. Men det var ingen dålig kväll för det :). Hoppas alla andra också hade en bra kväll ute på krogen, speciellt Maya :D

Maya 17 år och 364 dagar!

Igår var det Suprise-middag för söta Maya som fyller 18 år idag! GRATTIS! Hon fick en chock när hon kom hem och alla hoppade fram och skrek grattis. Vi åt god mat (tacos) och körde galenpanna och någon lek med en gummisnodd. Goa tjejer som fixade allt ihop :)



Tog bilderna från Jennifer som vanligt fotar och lägger upp bilder så snabbt :) 


Påsk!

Igår var det Påskmiddag hos farmor. Vi åt god mat och sen var det dags för påskäggs jakt. Haha inte bara för mina små kusiner utan för mig, Cissi och Hanna också. Superkul! Pappa hade fixat påskägg till farmor och farfar och alla andra vuxna också fast dom behövde inte leta efter sina. Man blir aldrig för stor för påskägg ;).



Nu sitter jag här och trycker i mig godis. Mums!


RSS 2.0