Julafton

Jag firade jul hos mamma. Det var jätte mysigt. God mat och jätte fina julklappar och de superbra rimmen får man inte glömma. Kvällen avslutades med roliga sällskapsspel som "Hysteriskt roligt" och "DRAW".


21 November 2010

I går var det begravning. Det var den första jag varit på. Det var min gammelfarmor Anna-Greta (Fammi) som gått bort. En mycket fin begravning.

Vila i frid Fammi <3


Jag tog bilden från Gilla på facebook.


Teater

Kom hem för en stund sen. Har haft julavslutning i skolan i dag och efter det drog vi hem till Ida och lagade mat och umgicks. När Maya slutat jobba så drog vi hem till henne och åt tacos. Så det har varit en mycket bra dag. 
Nu har jag lov och det känns Skitbra!

Juste! Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från teatern Denise och Frida var med i. Den var jätte bra, dom var jätte duktiaga. Den handlade om kärlek, olika sortes av kärlek.


7 November 2010

Eftersom det var studiedag igår och min handledare var sjuk så blev det så att jag var ledig. Men istället för att lata sig framför TV:n som jag tog jag mig i kragen och åkte iväg för att söka extrajobb. Och gissa om det lönar sig att leda ut CV:n. I morgon ska jag provjobba på en glassbar i skärholmen. Så nu är det bara att hålla tummarna. Ska snart sova börjar bli lite pumsig. Natti <3


I've had the time of my life...
Ny Jacka!

Beställde en jacka från mandeldesign.se. Det blev inte den jackan jag hade tänkt att beställa för den var slut, men det blev en annan jacka och jag är supernöjd.  


RSS 2.0