I väntan på Hanna och farmorEn tidig födelsedags present

Jag hade nog den jobbigaste dagen på jobbet idag. Det var så mycket folk och det var sååå varmt. Men jag är glad endå för jag har fått en ny dator av farmor och farfar! :D En fördelsedags present i förskott. Jag kan inte sluta le jag är superglad och supernöjd :) Tack farmor och farfar ni är bäst <3


Sola

Simba kommer alltid och vill ha uppmärksamhet när man ska lägga sig ute på tomten och sola.


Glad Midsommar!

Jag hade en trevlig midsommar. Det hela började med sill-lunch hos farmor och farfar sen åkte jag och Fia till Cissi och Angelica som hade grillat och gjort jätte fint hemma hos Angelica. Jätte mysigt.


Random

Igår var kvällens ord random.
Det blev en heldag i stan med Denise och Klara. Dagen började med att jag hoppade på en trampbåt som Klara och Denise hade hyrt. Jag hann tyvärr inte åka så länge men det var kul. Sen begav vi oss till affärerna med hopp om att hitta något på rean och för att möta upp Lizzy. Efter ett tag började våra magar kurra och jag, Denise och Klara satte oss på Kebab house och käkade. Sen gick vi på bio och såg Prince of Persia. Den var asbra och vi bestämde oss för att ta en promenad till Slussen bara för att kunna prata om filmen innan vi gick hem. Men då gick vi förbi ett ställe där Klara ville sätta sig och meditera. Vi satte oss på någon sorts trä gjrej bland några buskar och försökte meditera. Jag hade väligt svårt att ta det seriöst. Vi blev avbrutna av en turist och meditationen övergick till tankar och frågor om den svenska kulturen. Haha! Vi pratade också om hur människan tänker och hur vi använder våra hjärnor. Typ. Vi satt och pratade i timmar. Hur random är inte det? :) Haha! Det var en jätte rolig dag och jag hoppas på fler sådana framöver :) 

Nu måste jag äta, göra mig i ordning och gå till jobbet.

Puss & kram 


Many different kinds of girls


Klänning

Den här hittade jag på rean. Jag provade den inte men jag tycker nog att den var ganska snygg på mig endå. Hela 100:- kronor kostade den :)


Nu ska utväxten bort!

Sofia i morgonfrilla har bestämt sig för att få solblekt hår! Jag har köpt ett blond spray som jag ska börja anväda så att mitt hår ska se solblekt ut :).


170610

Igår tvingade jag in Cissi till stan för lite shopping. Men det var så himla mycket folk att vi inte orkade vara där så vi åkte till Gamla stan och käkade på Café Kronan. Men jag lyckades endå köpa några fina saker innan vi drog dit. I centrum på vägen hem köpte vi godis och mötte upp Matte och gick hem och tittade på På Smällen, en riktigt rolig film.  

Haha kolla mitt smile ;)

Hoppas ni har det bättre än mig.

Känner mig lite krasslig, har ont i halsen och jag tror att jag har feber. Det är ju fan sommarlov. Då ska man inte vara sjuk. Nu ska jag ligga i min säng och äta Piggelin och läsa SOLO. Sen ska jag bädda ner mig och sätta på en bra film.   


Rocky Balboa

Nu har jag suttit uppe och kollat på Rocky 1 och 2. Hade aldrig sett en hel Rocky-film förut men dom är faktiskt ganska bra. 

Men nu ska jag gå och lägga mig. Natti natti :)


I´m to bright of a star to just fade away.

Det har hänt mycket dom senaste dagarna. Allt är inte positivt men det mesta.
Jag har varit på Linnéas student, jobbat, varit på grönan och i tanto. Och för att inte prata om i lördags.
Jag älskar er mina underbara vänner.

                       


040610

Snart bär det av till skärholmen. Jag måste köpa blomma och kort till Linnéa som tar studenten idag Grattis! och så ska jag lämna tillbaka några impulsköp som jag köpte i tisdags. Sen ska jag möta upp mina systrar och gå på studentmottagning. 


Belle

Köpte dom här skit snygga skorna för bara 400:- (REA)


Dokumentation av konferansen

Det har varit en lång dag.
Dagen började med att jag stressad till skolan kl 08:00. Efter att ha packat in kameror, sladdar, högtalare och massor av andra saker vi behövde så bar det iväg till Fisksätra. Där hade vi fått i uppdrag att filma och dokumentera hela deras konferans om ett nytt museum som kommer ligga i Fisksätra marina. Det tog jätte lång tid och vi fick jätte ont i fötterna. Men jobbet var uppskattat så jag är nöjd.     


Cykelbyxa

Ska jag också börja följa trenden med cykelbyxor ?


RSS 2.0