Den första smäller det!

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har inte riktigt haft tid eller ork, jag har varit upptagen med vänner, födelsedagar, filmning av hockey och planering av min födelsedag :) På fredag fyller jag år!! Längtar :) 

Juste jag har fått yttligaren en present i förskott :) en kamera och jag älskar den <3I morgon har vi spexfoto :) I min klass ska alla killar klä ut sig till  tjejer och alla tjejer klä ut sig till killar. Hoppas det blir bra och att alla går in för det.


Pappa 47 år!

Det blev god mat och tråta som jag och hanna hade bakat. Men innan firandet kunde börja var jag tvungen att göra honom fin. (det var lite läskigt, ser ni hur försiktig jag är haha) 


Lizzy 18 år!

Grattis stumpan! Hoppas Du haft en underbar dag <3


Mycket i ett inlägg

Det blev ingen Hoffmaestro i fredags. Jag fick jobba istället. Men det gör inget för det blev en rolig utekväll med Fia efter jobbet. Sen blev det en jätte mysig kväll hemma hos Lizzy igår med god mat, härliga lekar och trevligt folk (tänker nog sno några bilder från jennifer sen när hon lagt ut dom, haha).

Idag var jag ,Malin S och Dennis i stan och har förhoppningsvis filmat det sista till musikvideon. Nu är det bara att börja redigera :). Juste jag fick ett present kort på sf bio för att jag var med och filmade handbollen. Det var man inte berädd på så det var en trevlig överraskning. Nu ska jag titta på Mamma Mia med pappa och Malin.      


070910

Trots lite tekniska problem lyckades vi filma handbolls matcherna. Det var första gången jag fick prova på att vara bildproducent. Det var riktigt kul! Lyckades också filma klart alla delar av musikvideon som skulle vara i studio. Vilket är mycket skönt nu är det bara utomhusbilderna kvar och dom kommer nog bli lite lättare att filma, hoppas jag. Och nu har man blivit ansvarig för att samla in pengar från min klass till studentskivan som jag längtar såååå mycket till :). Ja det mesta rullar på. Jag har till och med fått yttligare en födelsedags present i förskott. Ett par jättesnygga skor från min underbara storasyster, Taack :D <3 


040910

Fortfarande förkyld och ska till jobbet om två timmar. Sen ska jag hem och sova för jag ska upp tidigt i morgon. Jag ska vara i Tumba kl 7:30 och filma när tumbas 12-åringar spelar handboll. Det ska bli kul men jag är ingen morgon människa. Och på måndag ska vi börja filma musikvideon. Det kommer bli jättekul :D

Bilder från i torsdags när storasyster hjälpte mig att fota bilder till musikvideon i ösregnet. 


RSS 2.0