VI SER HUR SOLEN STIGER ÖVER RÅSUNDA

Nu gick det ju inte så bra för oss (AIK) idag. Men jag tycker ändå att det är skithärligt att gå på fotboll. Folket, ljudet stämningen. Och det varma vädret skadade ju inte heller. Superkul att farmor och farfar också följde med!


STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

Jag är helt slut i benen och det värker i fötterna. Jag och Maya har bokstavligt talat promenerat runt hela Stockholm (nästan). Det började med shopping (jag har fyndat massor), tacobar, glass och sen en otroligt lång promenad till Djugården där vi avslutade dagen med allsång på skansken.
Ett bra sätt att spendera sin lediga dag!  


JAG MÅSTE ROTA I VÄSKAN EFTER MOD

Det är nu mitt "vuxna liv" ska börja. Jag har tagit studenten och har börjat jobba... men vad ska jag gör sen? Vad vill jag göra sen? Jag har aldrig kännt mig så förvirrad i hela mitt liv. Och jag vet inte om jag tycker att det är läskigt eller spännande.


POOLEN

Jag kom på att jag inte har lagt upp våra bilder från poolen på hotellet.
Sjukt snygga bilder haha. 


WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON'T MEAN THEM WHEN YOU SAY THEM

Träffade några av dom här härliga brudarna idag. Det märks att vi inte träffas lika ofta som förut. Man hänger inte riktigt med vad som händer i allas liv. Det är tråkigt när man inser att det är på väg att bli precis så som man sa att det inte fick bli. 

 Men vi har ju faktiskt bara varit ifrån skolan (där vi träffades varje dag) i lite mer än en månad. Det är sommar och vi kommer att hitta på massor med roliga saker. Haha vad oroar man sig egentilgen för.
Ni är guld värda <3


HALKIDIKI - BILDBOMBBYE GREECE AND HELLO SWEDEN!

Nu är jag hemma efter en sjuk härlig vecka i Grekland med Maya och hennes mamma Anna-Lena. Vi bodde på ett jätte mysigt hotell i Halkidiki och solade och badade varje dag. Super härligt! Jag längtar redan tillbaka!  
 


RSS 2.0