REA!

Igår var jag och shoppade med Cissi. Mellandagsrea. Jag köpte inget på REA:n. Rea hyllorna är så stökiga att jag inte orkar leta efter nårga "fynd", om man nu kan kalla det fynd. Nästan allt man köper på rean ångrar man att man har köpt, iaf jag. Det ända jag köpt på rean är unerkläder. Jag lyckades hitta några söta i min storlek i bland allt kaos.
    

Men jag lyckades hitta några saker som inte var på rean. Bland annat en väst från Ginatricot 149:- och ett par jeansleggins från Vero Moda 279:-. Sen köpte jag smink och en hårfärg också.

Nyår i morgon och jag ska hem till Ivan efter att jag hämtat en klänning hos Angelica.

Julen slutar inte efter den 24:e

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen. Sorry ! :P

26:e
Två dagar efter julafton åkte jag till Åkeraberga för att fira jul med Ivan. Det var mysigt. Vi bytte julklappar jag fick ett jätte fint hjärta till mitt Thomas Sabo armband. Jag fick t.o.m en julklapp av hans mamma, en av hans mammas bästa vän/chef och en av Max och Melissa (Ivans systers barn). Gulligt :) <3 Senare på kvällen åkte vi in till stan och tittade på Avatar. Den var bra och nu tror Ivan att han är hjälten i filmen, han kallar sig själv för Bobi toruk macto haha!

 


27:e
Dagen efter åkte jag hem till mamma för att fira jul. Vi öppnade julklappar, åt mat och spelade Party Alias det var mysigt och härlig julstämning. Jag fick ett par tofflor, ett armban, en svart krage, en ny hudkräm, pengar och en kokbok ( Hanna tycker att jag borde lära mig att laga mat ;) )

              


Gammelmor pilrot

Cissi och jag diskuterade igårkväll. Vi kom fram till att hon ofta ger mig råd och löser mina problem, stora som små. Då kom hon på att hon är som en Gammelmor Pilrot för mig. Haha kommer ni ihåg Gammelmor Pilrot från Pocahontas. Klockrent! Numera heter hon Gammelmor Pilrot på min mobil.

 
                        Gammelmor Pilrot                                             Cissi

Visst är dom lika ;) <3 

Jul jul strålande jul!

Det var snö på julafton :).
Jag var hos farmor o farfar som vanligt. Vi tittade på kalle anka, åt julmat och öppnade julklappar. Det var som en vanlig julafton förutom att pappa och Cissi typ inte pratar med varandra. Det var jobbigt, inget hände, ingen bråkade eller så det var bara jobbigt. Alla höll masken hela kvällen ingen pratade om det. Det kommer nog bli lite trevligare när vi ska fira med mamma den 27:e (jag vet inte varför vi firar så sent med henne). Där är det mysigt och alla är sams. Jag kan inte påstå att jag har haft en dålig jul det va jätte mysigt vi sov t.o.m över hos farmor, det kändes som om man var liten igen. Då sov jag och mina systrar ofta över hos farmor. Jag fick inte så många julklappar mest pengar men det blir väl så när man blir äldre (jag klagar inte :) ). Jag fick en jätte söt ljusstake av farmor hon köper alltid något litet bara för att vi ska få öppna något paket och inte bara öppna kort med pengar i.

Blid 1: Snö på julafton (på väg till farmor)
Bild 2: Choklad som jag fick av farmor.
Bild 3: Den söts jusstaken jag fick i julklapp.


                  

I morgon ska jag fira jul med Ivan hemma hos honom :) <3 Jag hoppas att han gillar det jag har köpt till honom i julklapp.

Paketinslagning & Blood Diamond

Nu har jag köpt alla julklappar och slagit in dom. Jag brukar börja köpa julklappar några dagar innan så det känns skönt att allt är klart och fixat :)

           

Denise och Fia kom över nu på kvällen, de hade med sig popcorn, ostbågar, lussebullar och julmust. Vi tittade på Blood Diamond och snackade skit. Juste Fia hade köpt en varsin liten julklapp till mig och Denise, det var jätte söta hjärtformade ljus. Gulligt <3. I morgon ska jag hem till Malin. Nu ska filmandet av musikvideon börja. 

                      


Pulka!

Fredagkväll och jullov från och med idag och jag sitter ensam hemma med en film som jag sett 7742 gånger. Men det gör inget för jag har haft en sådan rolig dag. Jag har varit i skolan o fikat, fått busskort och tittat på julshow sen efter att ha varit hemma och ätit så åkte jag till södertälje för att åka pulka. Ragnhildsborgsbacken var ingen liten backe. Jag trodde att jag skulle dö, men det var skitkul. På vägen hem kall och frusen träffade jag Trevor, det var trevligt. Och nu sitter jag hemma med en halv kopp varm chokla (mjölken tog slut) och ska titta på en av mina favoritfilmer Pirates Of The Caribbean - Vid världens ände

             

I morgon ska jag hem till Malin, vi ska äntligen planera musikvideon som vi ska göra. Vi har skjutit upp det alldeles för länge nu. Sen ska jag hem till älsklingen :) <3.
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0