Sportlov!!!

Äntligen är det lov!
9 hela dagars ledighet och pengar på kontot :D Kan det bli bättre. Men jag har en känsla av att i slutet av veckan kommer största delen av pengarna vara slut. Jag måste hitta ett jobb så att jag kan tjäna lite extrapengar. Man överlever inte på studiebidraget. ( Det löser sig )

Men nu ska åka till skärholmen och träffa Denise :) 

3 dagar kvar

Sportlov! Jag längtar så mycket att jag nästan mår dåligt. Jag vill ha lov nu! Jag har blivit så skoltrött och skulle verkligen behöva en paus från allt pluggande.

        

Nu ska jag plugga lite till innan jag går och lägger mig.

Saknar

Hade inte träffat dom på as länge. Men när vi träffades idag kändes det som om det var igår vi sågs sist. Vi kanske håller på att glida ifrån varandra men så får det inte bli. Nu ska det bli ändring på det här. Ni är bäst tjejer <3 
                
                
                


Nyklippt

Som vanligt när man åker kommunalt nu för tiden så tar det extra lång tid att komma fram. Men när jag väl kom fram till Ivan möttes jag av en nyklippt pojkvän (Haha det låter som om han vore en hund ;)Han hade iaf rakat av sig afrot. Men han hade inte rakat bort sitt lilla fjun på hakan som han kallar för skägg (Hans stolthet haha!). Innan när han hade afro så kunde han inte ha keps för att han hade för mycket hår på huvudet. Så nu även fast det är minusgrader ute så har han på sig keps bara för att han kan ;). Söt <3 

Före                                                       Efter 


Malin 18 år!

Dagen började (efter att jag vaknade 14:00) med att jag åkte till stan med Jennifer och Lizzy för att köpa en present till Malin. Som den tidsopptimist jag är så for tiden iväg när vi var i stan. Jag räknade ut att jag skulle komma en halvtimme sent till Malin. Bara det var ju illa men p.g.a SL så kom jag 2 och en halv timme sent. Alla blev jätte oroliga och trodde att jag hade blivit mördad eller något, bara för att min mobil hade dött. Haha dom är så söta ;). Jag hann inte vara där så länge, drygt en timme. Sen skulle alla ut på krogen eller alla som fyllt 18. Jag hade iaf kul när jag var där :). Malin hade nog roligast av alla. Eftersom jag inte var där hela kvällen så vet jag inte hur många drinkar hon druckit men jag kan gissa på ganska många ;). Haha vi köpte en Vibro Duck till henne en badanka/vibrator. 

              
            
            

Stockholm we are back!

Allt gick jätte bra i Göteborg, intevjun, filmandet och resan. Vi fick t.o.m filmer och affischer av Ruben. Jag är super nöjd! Kom hem kl 7:30 igår morse. Trött och helt slut gick jag och la mig och sov till någon gång på eftermidagen.

Ska fixa bilder.


Göteborg here we come!

Först vill jag bara säga Grattis! till min vän Malin JK ;) Hon fyller 18 år idag och nu är hon ute och firar. Fan vad kul! Det kommer bli en jobbig dag för henne i morgon när vi kl 06:57 ska ta tåget till Göteborg. Vi ska intervjua regissören Ruben Östlund för vår dokumentärfilm. Den ska bl.a handla om grupptryck och om hur det är att sticka ut från mängen som hans mest kända film "De Ofrivilliga" handlar om. Det kommer att bli jätte kul och jag är sjukt taggad. Jag har fått låna Hannas PSP så att jag kan spela Little Big Planet på resan ;) Nu måste jag sova om jag ska orka gå upp i morgon. ( Jag måste gå hemifrån 05:15 ) Gonatt!

             

Alla Hjärtans Dag ♥

Efter en vecka fick jag äntligen träffa Ivan. Jag blev bara glad av att se honom, och det skadade inte att han hade rosor i handen och godishjärtan bakom ryggen ;). Han bjöd mig på bio, Men who stare at goats. Filmen var annorlunda men faktiskt bra.
 
Rosorna började vissnade under kvällen. Kanske för att de inte fick vatten eller kanske för att jag bar på dem  hela kvällen och att de blev lite mosade då och då. Fick faktiskt beröm för dom på bion av en man som gick förbi. :P. Kvällen var jätte mysig och när vi kom hem så visade Ivan en text som han hade skrivit till mig. Den var så söt att jag nästan fick tårar i ögonen. Du är helt underbar <3


...


Jag vill tro på det han säger.


Ida 18 år!

Grattis Ida!
Gårdagen var jätte rolig, god mat, glada skratt och mycket dans. Kvällens stjärna var tyvärr inte Ida utan hennes uppblåsbara vän Angelo. Han umgicks med alla och alla ville umgås med honom. Haha! 

               

Hoppas du hade lika roligt som jag! :D


Taggad inför Helgen!

Jag är sjukt taggad inför helgen! Det är helt otroligt. I morgon fyller Ida hela 18 år och det blir fest hos henne. Presenten är redan planerad och nästan klar. Jag hoppas hon gillar det :). Jag har målat mina naglar och vet vilken klänning jag ska ha på mig. Det kommer att bli skitkul! På lördag är det 50 års fest hos farmor fast det är min farbror som fyller år. Det är alltid kul att träffa släken. Det kommer bli mat och tårta och glada skratt. På söndag är det alla hjärtans dag och jag ska äntligen få träffa Ivan igen. Vi har inte träffast på en vecka då. Det är det längsta jag har varit utan honom. Det låter kanske töntigt med jag kan inte låta bli att sakna honom. Vi ska ut och äta och sen kanske gå på bio. Det kommer iaf bli en jätte mysig kväll <3


   


RSS 2.0