Vilda västerns pancakes

Jag var sugen på något gott när jag kom hem från skolan så jag tänkte att jag skulle ta användning av min kokbok som jag fick i julklapp. Kollade på mellanmål och hittade Vilda västerns pancakes. Dom såg jätte goda ut så jag laga det till mig och Hanna. Dom blev faktiskt riktigt lyckade. Vem kunde tro att jag kunde laga mat ;).

      


Nu börjar det arta det sig

Nu har jag suttit och kämpat trots att min hjärna vill tänka på allt annat än religion. Jag har tagit några kokosbolls-pauser ;). Men nu är jag nästan klar. Jag ska bara börja skriva lite på min historia också. Men det blir nog inga problem. 

             
            

Haha jag har visst glömt ett D på kristendomen ;) )

Varför kan jag inte koncentrera mig?

Vi har fått en uppgift i religion och svenska. Vi ska skriva en berättelse om någon som har en annan religion och en jämförelse mellan kristendomen och den religionen. Jag fick buddhismen. Allt ska egentligen vara klart på fredag för då ska vi få respons på det vi har skrivit och sen ska vi förbättra det tills nästa fredag. Jag har typ inte börjat. Varje gång jag tar upp böckerna så går det inte att skriva. Jag börjar tänka på andra saker och kan inte koncentrera mig. Nu måste jag skärpa mig! 

                

Skridskor

Skridskor har aldrig varit min starka sida men det är ganska kul ändå ;).

Nu går det framåt!

Jag har inte skrivit på över en vecka nu, men det ska det bli ändring på :).

Nu börjar skolan att bli rolig igen. Vi har äntligen fått ett projekt man förstår och där man själv kan visa vad man kan utan att behöva oroa sig och ta ansvar för hela gruppen. Idag började vi med Rörlig bild igen, Rörlig bild B. Vi har inte haft det på jätte länge så nu är det dags igen. Superkul! :D.

Nu ska jag fixa naglarna, titta på Shrek och äta Toblerone.

         

I morgon blir det 4 månader med Ivan <3

Samuel 18 år!


Pyjamasdag

Igår hade jag och Ivan en pyjamas-dag. Vi köpte med oss Pizza, 2 st 1,5 liters Cola, Chips och dipp och slaggade framför TV:n hela kvällen med massor av roliga serier, kortlek och uno. Jag blev riktigt mätt efter pizzan och då skulle vi ju äta chipsen vi hade köpt. Och det var ingen liten påse heller, Estrella Sourcream & Onion 500g. Jag hade aldrig sett en sådan stor påse men jag tänkte att den klarar vi väl av att äta upp iaf Ivan. Men det gjorde vi inte. Jag åt lite till frukost nu på morgonen och det finns fortfarande kvar. Gud vad onyttig jag är. Mitt nyårslöfte var faktiskt att bli nyttigare men det sket sig precis ;). Det var iaf en jättemysig kväll <3  


Bio

Igår var jag och Ivan på bio tillsammans med Cissi och Don. Vi såg Old Dogs. Det var kanske inte den filmen man helst ville se men det var typ den enda filmen som hade hyfsat bra platser kvar. Filmen var faktiskt bra. Men om man skulle fråga Ivan så skulle han säga att dagens höjdpunkt var att bli fota med Alvin och Gänget. (Det stod tre plastfigurer utanför salongen.)

             

Han är så söt, inte bara för att han gillar Alvin och Gänget utan för att han kan säga saker som nästan får mig att gråta av glädje :) <3


Nyår! 2010

Nyårsafton var mysig, jag var hemma hos Ivan. Det var 3-rättersmiddag med hans familj och sen gick vi ut och firade med hans kompisar :).

 

Dagen efter skulle han jobba så jag åkte till honom efter jobbet så att vi kunde åka hem till honom tillsammans. När jag kom dit så hade han jätte mycket att göra. Han jobbar som diskare och medans jag stod och väntade kom det in mer och mer disk. (Han var så upptagen att han inte märkte att jag fotade honom) 

                       

RSS 2.0