Vad hände med vädret?

Är det sommar? Var är solen? 

Vila i frid Ingegerd <3


Vuxenpoäng

Pappa är lite nervös för att jag ska åka utomlands själv (... eller utan någon vuxen, haha!) Han säger att jag måste vara försiktg och ta eget ansvar. Men det kommer jag klara galant ;) Jag har redan skaffat mig massor av "Vuxenpoäng". Jag har sparat ihop till resan alldeles själv (... nästan :P), sen har jag varit på banken och fixat ett leg samt satt in mina sparpengar på kontot och beställt ett Visa kort (Jag är nog den enda som har Maestro). Jag har också varit och fixat ett pass nu i sista minuten innan jag åker, mitt gamla hade gått ut. Så nu är det bara att vänta på att jag ska få åka och hämta allt, leg, pass och Visa kort. Det skulle ta upp till 5 arbetsdagar. det hinner jag för jag åker ju om 2 veckor. Haha jag känner mig riktigt vuxen!


Resan är bokad!

Den 11/8 åker jag Fia och Bella till Alanya en vecka! Det kommer bli sååå Kul. Längtar!!! :D 


Kavaj

Jag köpte en kavaj i söndags för bara 200:- (ej rea). Jag älskar kavajer men ibland får jag för mig att jag ser ut som en kontorsnisse haha!


Trött på regn!

Jag är så trött på regn! Jag vill ha riktig sommar värme :) Och det känns som om det är på väg tillbaka. Hoppas! Om det inte kommer tillbaka så får jag ialla fall njuta av solen en vecka i turkiet. Vi ska boka resan i morgon. Jag längtar! :) Nu sticker jag in till stan med Denise 


After work

Jag tänkte lägga upp några bilder vi tog i Rålis i tisdags. Vi hade lite after-work, haha fast det bara var fia som hade jobbat.
Bikini

Igår köpte jag en ny bikini. En rosa! Jag köper aldrig något rosa. Men jag tyckte att den var fin så nu är den min och för bara 99:- :)


Jag har så kul med dig hjärtatNu sticker jag och badar!


Scarlett Johansson

Det är ju inte varje dag man får höra att man är lik Scarlett Johansson. Men det fick jag höra idag på jobbet :). Jag tar det som en stor komplimang trots att vi inte är det minsta lika. Haha vad konstigt det kan bli ibland.   


Eclipse

Idag var jag och Matte på bio vi såg Eclipse. Den var skitbra! Och nu bara längtar jag till nästa film, så att man kan fastna i all spänning, alla kärleksproblem och allt fantastiskt som finns med Twilight filmerna. 


I wanna be a billionaire so fucking bad

Jag, Fia och Bella har planerat att ta en sista minuten resa någon stans kanske Turkiet i augusti. Det kommer att bli sååå kul! Det bara pirrar i magen när jag tänker på det. Så nu är det bara att spara pengar. Jag har redan börjat spara lite men det behövs mer, mycket mer. Jag längtar så jälva mycket :D
 


040710

Nu ska jag ut och lägga mig och sola på tomten. Hoppas på lite färg på framsidan av kroppen också. Jag hade jättekul igår och idag är det jobba som gäller.


Nästa Rönninge

Nu ska jag pallra mig till Rönninge. Det blir fest hos Philip.


Hur lyckas jag?

Idag var jag och badade med Lizzy och några av hennes kompisar. Det var första gången i år. Jag brukar aldrig vara så här seg med att bada. När man badar så blir det ju ofta så att man solar och vid det här lagret så borde jag veta att jag inte tål så mycket sol. Ser ni bikinimärkena! Det bränner :S


RSS 2.0