Cashew

Var sjukt sugen på cashew nötter så jag köpte några på väg hem från jobbet. Måndagsmys :) <3


5emtio4yra

Efter jobbet så mötte jag upp Fia och Denise. Vi, Klara och hennes två kompisar hade en super rolig kväll med några missöden men det är sådant som händer. Ikväll blir det grilla och mys med familjen <3   

TV-Produktion

Kolla på Studentakuten. Det är ett program vi har jobbat med under flera veckor och idag sändes det live. Det har varit det roligaste projektet vi har haft och den roligaste veckan var den här. För då jobbade vi i studion på riktigt. Alla hade en varsin uppgift. Jag var bildmixer, det är superkul. Kolla på Studentakuten www.xenter.se/studentakuten


Apoteket


Pappa hämtade ut nya mediciner till mig igår. Men när jag fick se påsen så kände jag mig som värsta knarkaren ;P Haha! Droghandel! Haha!

Shopping

Det känns som om jag inte hade shoppat på evigheter men nu har jag köpt mig några fin fina saker! Man får en sådan bra känlsa i magen ;) Jag köpte ett par nya röda Converse (ville egentligen ha hallonröda men det fick bli  vanliga röda) sen köpte jag en mascara, rouge borste och en jättefin ring.
Converse 699:-H&M 150:-
Lindex 59:-


Juste! Förra veckan köpte jag en kjol som jag letat efter jätte länge.
149:- H&M

En heldag på Lida

Dagen började med en lång promenad från Tumba till Lida (7km) i skogen. Det var varmt och det kändes som om vi aldrig skulle komma fram. Men det gjorde vi tillslut som tur var :P. Väl där fick vi gå på en tipspromenad, paddla kanot, bada (bada fötterna) och sola. Men det blev visst lite för mycket sol för sofia. Jag bränner mig alltid och jag smörjer inte in mig föräns det är för sent. Det är sånt som händer men jag hade kul iaf.

Mysträff hos denne!

Ikväll ska jag dra till slagsta på myskväll hos min käre vän Denise :). Det kommer att bli middag och en super trevlig kväll!  

                               Det här hade jag tänkt att ha på mig.
                   
                                   Lånade tröjan från Cissi. Tack <3

Ledig tisdag

Idag är det ingen skola för min del. Vi är ledia idag :D Men det betyder inte att man bara kan sitta och slappa (fast ja så gärna skulle villja). Jag och Hanna har bakat en äppelpaj som vi ska ta med oss till farmor och farfar eftersom vi ska dit på middag. Det blir en liten suprise :)
            
            
Nu äter jag kiwi och ska försöka komma igång med min bokanalys som skulle vara inne för flera veckor sen :/. Sen om det finns tid så ska jag göra datakunskaps uppgifterna.
              

När katten är borta...

Tack alla för att ni gjorde min helg superkul :D

Bilderna kommer som vanligt från jennifer :) <3


En superbra helg

Helgen har varit skitbra :). Valborg och firandet av Denises födelsedag. Vi har haft så j*vla kul :D. Vill tillbaka <3

Bild på Fia och Mia från valborg            Bild på mig och Denise från lördagen

Haha kolla på mig och Denise, vi ser ut som vi kommer direkt ur filmen Avatar ;)

RSS 2.0