Jennifer 18 år!

Jag borde inte få ha en blogg. Jag tar inte hand om den. Men nu kommer det ett inlägg med några härliga bilder från gårdagen.

Grattis Jennifer på 18-årsdagen! Hade super kul igår!


14 november 2010

Jag har tillbringat denna helg med La familia. Först var det farmors födelsedag och sen Fars dag.Hej då Zita!


Nu jag varit på Zita folkets bio hela veckan. En jätte mysig biograf på Birger Jarlsgatan. Det har varit antirasistiska filmdagar och där har jag hjälpt till lite. Jag har fått kollat på mycket film och lyssnat på många föreläsningar. Föreläsningarna handlade om rasism, främlingsfientlighet och utanförskap. Ett mycket intressant ämne med väldigt bra diskussioner. Nästa vecka fortsätter praktiken fast i Hornstull på filmcentrum. Hoppas det blir lika kul!  


Plus size modell

Kollade runt lite på modegallerian.se och hitta en "riktig" plus size modell. Äntligen slipper man se smala tjejer som plus size modeller. 


Första dagen avklarad!

Det gick jättebra idag men nu ska jag snart gå och lägga mig. Natti natti.


EMA

Bloggen är inte min högsta prio just nu. Jag är trött på den, kanske för att den behöver en ny design.
Idag är det sista dagen på lovet och i morgon börjar allvaret, haha det kommer att bli skitkul. Jag har fått ett papper om vad min handledare förväntar sig utav mig och vad jag ska göra så det känns bra.

Nu ska jag snart äta middag, pappa har beställt pizza så de kommer nog ringa på dörren när som helst. Sen ska jag kolla på EMA och efter blir det nog till att krypa till kojs för jag ska upp tidigt i morgon.


3 November 2010

I´m alive!

Jag vet att jag inte har bloggat på JÄTTE länge men jag skyller på att jag har varit för upptagen, haha. Nu har jag iaf lov och njuter som bara den. Det är bäst att passa på efter som praktiken börjar nästa vecka. Hela 15 veckors praktik. Det är lite pirrigt men jag tror att jag har fått en bra praktitplast, det känns så i alla fall.

Tack och hej leverpastej!
(Jag tror att jag har kollat för mycket på Bert, haha)


RSS 2.0