LONDON

I morgon sticker jag till London. Det kommer att bli så himla skönt att komma bort. Hoppas på fint väder och glada engelsmän när man kommer dit. Nu ska jag sova för taxin kommer och hämtar oss kl 05:00. London here I come!!!

DENISE 19 ÅR!

Grattis världens bästa Denise, Tack för en jätte trevlig kväll!


SOMMAREN ÄR PÅ G
PÅSKAFTON

Vaknade upp i Sorunda i morse efter en jätte trevlig kväll med godis och skitsnack med tjejerna. Sen pallrade jag mig hem till mamma och la mig på gräsmattan och solade lite. Fick ingen färg precis men några nya fräknar blev det allt. Sen blev det påskmiddag hos farmor och farfar + födelsedagsfirande av faster och kusin som fyllt år för några dagar sen. Det är alltid lika härligt att träffa släkten.


GET TOGETHER

Igår åkte jag in till stan efter jobbet och spelade biljard men Jenny, Malin, Andreas och Patrik. Det var egentligen meningen att hela klassen + ljudklassen skulle träffas och hitta på något kul men det blev bara vi fem. Haha jag är så grymt dålig på biljard, men tycker ändå att det är jättekul. Jag lägger upp några bilder från igår. Det blev inte så många bra eftersom att jag inte ville använda min blixt. Det kändes som att folk blev irriterade på oss när det bilxtrade hela tiden. 

15 APRIL 2011

I morgon smäller det Vårrullen 2011!


Konstutställning

Pallrade mig till Södertälje Stadshus efter skolan idag för att se Fias projektarbete. Jätte fina tavlor hon är verkligen duktig. 


MAYA 19 ÅR!I'm coming home, I'm coming home. Tell the world I'm coming home.

Nu ska mina tre tappra besökare få något att läsa. Det är dags att börja blogga.
Härlig bild snodd från runkarkarl.blogg.se

 


RSS 2.0