Vårrullen De luxe

Jag har haft en sådan dålig start på den här veckan. Det har känts som om hela världen varit emot mig. Men det går vi inte in på nu. Idag har iaf varit en mycket bra dag. Jag har hållt en lektion för några 15 åringar tillsammans men Jenny och Sam. Det gick jätte bra, mycket bättre än förväntat. Det kändes som om dom lyssnade och tyckte att det var intressant. Skitkul! 

Bjuder på en bild av en sliten Sofia som nu ska gå och lägga sig :)


121010

Det blev en kort dag i skolan idag. Bara två timmar :). Efter skolan drog vi hem till Maya och bakade kladdkaka och fotade lite fina höst bilder. Mycker mysigt! Tänker sno några bilder från Jennifer sen ;) Nu ska jag träna lite pilates och sen ska jag sova för jag ska upp tidigt i morgon och gå till tandläkaren.

Juste nu börjar det komma igång här hemma efter 4 år. Pappa har beställt en ny soffa, köpt lite småmöbler och nya tallrikar och så. Jätte kul! Jag har även fått lite saker till mitt rum, gardiner, matta och farmor och farfars gamla TV :)


Superwoman


It feels like i can climb the highest mountain


Scorett

Fick ett presentkort på Scorett av tjejerna i födelsedagspresent så jag passade på att köpa ett par skitsnygga skor, perfekta till höst och vinter. 

1199:-


Grattis mamma 45 år!

Du är världens bästa mamma <3


Tack för en underbar födelsedag! <3


RSS 2.0